Zink – skaber nyt liv til dit hus

Trænger dit hus til et facelift i form af en ny vedligeholdelsesfri gavl eller facade? Zink er et fantastisk materiale med lang holdbarhed. Hos Thisted VVS er vi specialister i zink og leverer flotte, unikke og individuelle løsninger, som signalerer gedigent håndværk og vidner om århundreders stolte traditioner. Og derfor er det en oplagt komponent, hvis det lidt slidte parcelhus skal have en opfriskning.

Zink har generelt mange anvendelser og vi rådgiver dig gerne til at finde den helt rigtige løsningen indenfor f.eks. følgende områder:

  • STERN Sternen er den kant der sidder vinkelret eller lodret på taget, bagved din tagrende og den skal beskytte udhænget mod slagregn og fygesne. Året rundt udsættes sternen for den hårde vind & det barske vejr i Thy. En løsning i zink holder i generationer og den skal ikke vedligeholdes. En flot integreret stern løsning løfter det visuelle indtrykket af huset.
  • GAVL Husets gavl er ligesom sternen udsat for vind og vejr. Med en beklædning af din gavl med paneler i zink, får du en vedligeholdelsesfri løsning og huset fremstår flot og harmonisk. Thisted VVS kan levere en række forskellige gavlsystemer i forskellige overflader – lige efter din smag.
  • LÆMUR Har du behov for enkeltstående læmure i haven, så vil en løsning udarbejdet i zink falde naturligt ind sammen med de grønne planter og farvestrålende blomster.
  • TAGRENDE Enhver bolig har behov for et tagrendesystem, så gør lidt ekstra og vælg en vedligeholdelsesfri og holdbar kvalitetsløsning i zink. Det betaler sig i det lange løb samtidig med at det aktivt bidrager til en forskønnelse af huset.
  • SÅLBÆNKE En sålbænk er den skrå flade fra underkanten af vinduets karm, som leder regnvandet væk fra facaden. Uanset om dine vinduer er af træ eller aluminium, så vil en så løsning i zink skabe en smuk finish, som holder i lang tid.
  • MURAFDÆKNING og INDDÆKNING For at beskytte mure mod nedsivning af vand og efterfølgende frostsprængning, er en løsning udarbejdet i zink helt perfekt. Det er den helt rigtige løsning, når der er behov for 100% vandtætte og holdbare overgange mellem forskellige materialer
null

Butik og showroom

null

Total Entreprise

null

24 timers vagtservice

null

Om os