Varmepumpe

Miljøvenlig varme og varmt vand

Varmepumper er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til dit hjem, som både er super økonomisk og miljøvenlig. Varmepumper er en del af fremtidens måde at producere varme på, da de udnytter varmen fra luften og jorden - ressourcer, som aldrig slipper op.

Mange af varmepumperne er i stand til at varme din bolig op, selv om temperaturen dykker under frysepunktet. Så vil du have et miljøvenligt produkt, som ofte tjener sig hjem på under ti år, er varmepumper den rigtige kategori for dig.

Alle varmepumperne ligger desuden i energiklasserne A til A+++. Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe.

Hvordan virker en varmepumpe?

Hvordan en varmepumpe virker afhænger af, om det er en luft-vand varmepumpe, en brugsvandsvarmepumpe eller en jordvarmepumpe. Helt overordnet set kan man dog sige, at varmepumper henter varmeenergi direkte fra jorden eller fra luften (både indenfor og udenfor) og tilføjer ekstra varme via en kompressor. Det opvarmede vand eller den opvarmede luft sendes nu via varmepumpens indedel ud i boligen som gulvvarme, radiatorvarme, varmt brugsvand eller varm luft via et ventilationsanlæg.

Læs mere om hvorfor du skal vælge en varmepumpe her.

Få et tilbud

Kontakt os for at høre mere og for et uforpligtende tilbud, hvor der er taget udgangspunkt i netop dit behov.

Telefon: + 45 97 91 19 70

info@thistedvvs.dk 

 

VE GODKENDT

VE-godkendt installatørvirksomhed 

Beregn din besparelse

Hvad er dit årlig forbrug?

Årlig omkostning - :

0 kr

Årlig omkostning - varmepumpe:

0 kr

Du sparer om året:

0 kr

Disse priser er ca. priser og kan variere.