Firmaprofil

Velkommen hos Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning

Thisted VVS- og Blikkenslagerforretning er en af byens mest kendte virksomheder – med mange års erfaring fra VVS-branchen. Siden 1996 har Lars Handest stået i spidsen for firmaet, som han overtog efter sin far, Hans Handest. Lars er 5. generation Handest i firmaet siden grundlæggelsen i 1855. Virksomheden fremstår i dag som en moderne og fremtidsorienteret samarbejdspartner for såvel private som erhverv.

Thisted VVS- og Blikkenslagerforretning byder velkommen til en inspirationstur i butikken på Karetmagervej i Thisteds Industriområde Syd, hvor alt i badmiljøer og tilbehør er udstillet, blandt andet områdets eneste Vola-shop. Helt i tidens ånd er der også mulighed for at se et komplet badeværelses- og wellnessrum i butikken.

Vi tilbyder totalløsninger med tegninger i 3D, som giver dig et langt bedre overblik over de mange muligheder. Vores montør og installatør ordner også gerne alt det praktiske samt aftaler med murer, tømrer og elektrikere – så du kan koncentere dig om, præcist hvad du ønsker i dit nye badeværelse. Hos Thisted VVS er det den personlige kundekontakt som er vigtigst, og vi glæder os til at medvirke, når dine drømme skal realiseres. Vi har de rigtige artikler til rådighed og udfører arbejdet til tilfredsstillelse for vores kunder.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og chancen for at vinde 3 flasker vin

null

Butik og showroom

null

Total Entreprise

null

24 timers vagtservice

null

Om os