Badeværelser

Garanti for høj faglighed til både private og erhverv

ENTREPRISE

Badeværelser til private

Vi styrer dit nye badprojekt fra idé til virkelighed! Badeværelser er ganske enkelt én af vor absolutte spidskompetencer. Med kyndig rådgivning på VVS og ikke mindst kyndig rådgivning på inventar og sanitet fra vor dygtige indretningskonsulent, som er specialist i badeværelser. Tilbyder vi dig alletiders fundament for fremtidig glæde ved dit badeværelse.

Køber du en totalentreprise hos Thisted VVS, styrer vi hele projektet fra start til slut. Dermed har vi kontakten til murer, tømrer, elektriker og maler. Vi har fast samarbejde med lokale professionelle håndværkere, men vi kan sagtens samarbejde med lige præcis din ønskede håndværker. Sammen med vores egne VVS'ere giver vi dig et professionelt arbejde, hvor der ikke gåes på kompromis. Du skal bare slappe af og glæde dig til det færdige resultat.

Badeværelser til offentlige og virksomheder

Hos Thisted VVS har vi stor erfaring med entrepriser og serviceordninger til større offentlige og private virksomheder. Vi har f.eks. et mangeårigt samarbejde med Thisted Kommune, som vi har varetaget flere entrepriser for. Ligesom vi har en samarbejdsaftale omkring servicering af kommunens ejendomme. Vi har et lignende samarbejde med flere andre erhvervskunder i Thy og opland. Vi hjælper flere boligselskaber med alt fra vedligeholdelse og renovering til gode råd og vagt-aftaler.

Vi er således en kompetent og erfaren samarbejdspartner, som du trygt kan overlade samtlige administrative og praktiske anliggender til. Vi følger projektet til dørs – til tiden, til den aftalte pris og i respektfuldt samarbejde med de øvrige faggrupper og virksomheder.

Garanti for høj faglighed til både private og erhverv

Du er garanteret en pålidelighed og professionel samarbejdspartner gennem hele forløbet, der udelukkende stiller kvalificeret og kompetent arbejdskraft til rådighed. Thisted VVS gør meget for at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og sørger for, at ansatte løbende videreuddannes efter ønske, så vi altid behersker de seneste kvalifikationer og teknikker indenfor medarbejderens favorit område.

Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter, uoverskuelige koordineringsopgaver og ikke mindst uoverensstemmelser i forhold til dine forventninger. Søger du en professionel VVS-leverandør til en større opgave, så kontakt Thisted VVS og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Vi kan varetage alle led i byggeprojektet og en grundig opfølgning efter processen, der sikrer dig kvalitet for pengene.