Datasikkerhed

Vi har opdateret vores privatlivspolitik/datasikkerhed jvf. EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) pr. 25-05-2018.

De data, som vi har liggende om dig som kunde; typisk navn, postadresse, e-mail samt telefonnr. er blevet underlagt en opdatering, der udelukkende er til din fordel.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer/ydelser til dig.

Vi opbevarer almindelige persondata som dit navn, firmanavn, adresse, e-mail og telefonnummer samt tidligere sager og altså ingen personfølsomme oplysninger. Oplysninger bliver kun gemt så længe, de er relevante for os eller til du beder os slette dem. Fordelen ved at stå i vores database er, at vi på den måde bla. altid kan gå tilbage i din historik og se, hvad der er købt og lavet samt til hvilken pris, hvilket kan være en stor fordel for begge parter, hvis der skulle blive tale om genbestilling af varer, reservedele o.l. Og vi behandler selvfølgelig disse data på en sikker og forsvarlig måde efter de gældende regler.

Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Betroede ansatte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne bliver ikke delt med tredjemand.

Som registreret hos Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen ligeledes du også har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret og om du ønsker disse slettet.

Ovenstående rettigheder har du efter GDPR/persondataloven. Henvendelser herom bedes rettet på info@thisted-vvs.dk eller 97 91 19 70.

Tilmeld nyhedsbrev

Få gode tilbud og chancen for at vinde 3 flasker vin

null

Webshop

null

Zinkløsninger

null

24 timers vagtservice

null

Om os