BAD: SHOWROOM & BUTIK SAMT SALE

Vi kan lave dit personlige badeværelse. Opførelse af badeværelser er én af vor spidskompetencer

BAD & UDSALG

Badekar

Vi kan lave dit personlige badeværelse

Opførelse af badeværelser er én af vor spidskompetencer. Med vores mange års erfaring i bagagen har vi set det meste. Derfor ser vi løsninger, som du måske ikke forventede. Du må hellere tage os med på råd, når dit nye badeværelse skal realiseres. Nybyg, totalrenovering eller deludskiftninger; vi vil gerne hjælpe dig med det hele.

På Karetmagervej 1, Tilsted er du mere end velkommen i vor butik/showroom, hvor alt indenfor badeværelser er udstillet. Vi er stolte af at have Thys Største Showroom –indenfor bad, sanitet & energi. Vi forhandler alle de kendte mærker, som har specialiseret sig i badeværelser. Vi ved nemlig, hvorfor du skal vælge badeværelsesmøbler til badeværelset ...
Den personlige kundekontakt er det vigtigste og vi tager gerne på besøg hos dig. Et hjemmebesøg giver en bedre forståelse for dine ønsker og vi har nemmere ved at mærke stemningen i netop dit hjem.

Vi glæder os til at hjælpe dig, når dine drømme skal gøres til virkelighed.

Vola

Vola badeværelse

Enkelte mærker fortjener lidt mere opmærksomhed

Når et brand er fx 100% kvalitet, dansk design, dansk produceret og ikke mindst ægte håndværk, så vil vi gerne gøre lidt ekstra. Vi mener VOLA går fuldstændig i tråd med vores holdninger og ikke mindst mission. Derfor er vi enormt stolte af at være blandt de få forhandlere i Danmark, som kan tilbyde VOLAs "Exclusive Colour Series", som er din mulighed for at gøre lidt udover det sædvanlige. VOLA producerer på bestilling alle deres produkter i eksklusive farvevarianter. Vi kan tilbyde disse til dig! Kom ind og hør mere. Vi fremviser selvfølgelig disse i vores showroom.

UDSTILLINGSSÆT

Da vi altid stræber efter at have det sidste nye vist i vores showroom, udskifter vi vores miljøer efter max ét år. Det kommer dig tilgode, da vi sælger disse miljøer til min. minus 50% af den vejledende udsalgspris. Udvalget varierer. Kontakt os for at høre mere om nuværende eller kig forbi butikken.